Dugnad


Mandag, 7. mai avholder Høgåsen borettslag sin årlig vårdugnad. Oppmøte fra klokka 17.30 ved redskapsboden (Høgåsveien 90). Møt opp og hjelp til med å gjøre uteområdene våre pen, ryddig og klar for sommeren!

Grøntgruppen trenger hjelp av oss med oppsamling av grus! Beboerne bes om hjelp med å koste/rake grusen ut i gangveien før dugnaden med oppsamling av grus startes på onsdag, 18.04.2018, klokka 18.00.

Styret setter veldig stor pris på innsatsen til grøntgruppen og gleder seg at Kristin Nilsen (Høgåsveien 92 A) har takket ja til å ta over som leder for gruppen etter Gunnar har flyttet. Grøntgruppen ønsker seg flere medlemmer og inviterer alle som er interessert å ta kontakt med styret (for eksempel ved å svare på e-posten som sendes ut) eller Kristin.

Vi benytter samtidig anledningen til å minne om at de som har leilighet på grunnplan har et ansvar for å holde sine hekker beplantning ved like og i henhold til husordensregel paragraf 3: Hekk/beplanting må ikke settes slik at det er til sjenanse for naboer, hindrer sikt mot felles internvei eller hindrer fremkommelighet.

I påvente at vinteren forsvinner utsettes dugnaden om 24 timer. Nytt dato: Onsdag, 26. april.

Onsdag, 26. april avholder Høgåsen borettslag sin årlig vårdugnad. Oppmøte fra klokka 17.30 ved redskapsboden (Høgåsveien 90). Vi avslutter dugnaden med pølser og brus til alle, sammen med Liakollen borettslag i deres nedre garasjeplan.

Møt opp og hjelp til med å gjøre uteområdene våre pen, ryddig og klar for sommeren!

Våren er her – og dermed er det også på tide med dugnad igjen!

Untitled

Det er ikke så mye å gjøre i år, så vi satser på at det holder med en dugnadsdag. Både Høgåsen og Liakollen skal ha dugnad torsdag, 28. april. Aktiviteter vil bli organisert av Grøntgruppa slik at vi utnytter tiden mest mulig effektivt. Bark brukes etter anvisning fra Grøntgruppa.

Vi benytter samtidig anledningen til å minne om at de som har leilighet på grunnplan har et ansvar for å holde sine hekker/beplanting ved like og i henhold til husordensreglene: Hekk/beplanting må ikke settes slik at det er til sjenanse for naboer, hindrer sikt mot felles internvei eller hindrer fremkommelighet – maks høyde 150 cm.

Neste side »