Informasjon


Våre naboer i Liakollen borettslag skal renovere balkongene sine. I byggeperioden (minst 6 måneder) kommer de til å plassere flere containere i området. Vi må nok også være forberedt at renoveringen kan medføre noe støy.

Vi kommer til å motta mer informasjon fra Liakollen borettslag etter hvert – og vi vil selvfølgelig dele denne informasjonen med beboerne i Høgåsen borettslaget så raskt som mulig.

Årsmøte i Rosenholm Garasjesameie avholdes i Holmlia kirke, menighetssalen, torsdag 25. juni klokka 18.00.

Korona-situasjonen

Styret skal sikre at vi forholder oss til myndighetenes krav til smittevernsregler ved gjennomføring av årsmøtet. Et av kravene er at Rosenholm Garasjesameie, som står som arrangør, er pålagt å ha navneliste med telefonnummer på alle deltakere. Vedlagt finner dere en sjekkliste/ navneliste som må fylles ut og leveres ved ankomst til kirken.

Det står antibac innenfor inngangsdøren som skal benyttes av alle som kommer. Vi minner også på at alle deltakerne må overholde regelen om minimum 1 meters avstand.

De tre grunnpilarene for å redusere risiko for smittespredning er:

1. Syke personer skal ikke være fysisk til stede

2. God hygiene

3. Redusert kontakt mellom personer

Det aller viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme.

Vi vil gjerne minne på at digital generaforsamling gjennomføres nå. Vi har valgt å bruke «Vibbo.no», en løsning for digital gjennomføring av møter fra OBOS.

Møtet ble åpnet mandag, 27. mai og avsluttes torsdag, 04. juni.

Det er veldig enkelt å delta:

  • Du har mest sannsynlig fått tilsendt en link via SMS eller e-post. Hvis ikke, er det bare å gå på https://vibbo.no/hogasen for å delta.
  • På nettsiden informeres du om at årsmøte er i gang, trykk på linken for å delta i møtet. Årsrapporten og andre vedlegg finner du på nettsiden.
  • Du kan lese gjennom sakene som skal behandles og avgi din stemme.

Hvis du ikke har registrert din mobilnummer på Vibbo.no fra før, trenger du BankID for registrering av mobilnummer. BankID kreves bare for første registreringen, deretter kan du logge deg inn ved bruk av mobilnummeret og en «OTP»-kode (en firesifret kode som sendes per SMS).

I innkallingen som ble fordelt i papirform i alle postkasser finner du også en beskrivelse hvordan du kan stemme hvis du ikke ønsker å delta via Vibbo.no.

Vi må dessverre informere at vårdugnaden er avlyst i år på grunn av korona-virusutbrudd.

Leder i Grøntgruppen ber alle beboere til å ta et lite tak der det er nødvendig. Tusen takk! 🙂

Vennligst husk å ikke legge kvist/avfall i hauger rundt om i vårt borettslag. Dersom beboere rydder ute, må den enkelte enten fjerne avfall selv, eventuelt kontakte styret eller Egil Clemetsen for å organisere for bortkjøring av avfall.

På grunn av omstendighetene i forbindelse med Coronavirus må vi dessverre utsette årsmøte i Rosenholm Garasjesameie.

Årsmøte vil bli avholdt digitalt. Vi kommer tilbake med dato og tid så rask som mulig.

Neste side »